Siirry sisältöön
Netarin tarjoaa

Netari täyttää huhtikuussa 20 vuotta!

Synttäreiden kunniaksi Netarin ryhmächateissa on kaikenlaista juhlintaa!

Seuraa meitä somessa, niin pysyt mukana synttärihulinassa:

TikTok: @netari_official
Instagram: @netarifi

CHAT-KALENTERI

Tänään 19.4.
  • Apuu-chat -

    https://apuu.fi/ Apuu-chat on kaikille 7-15 -vuotiaille lapsille, jotka tuntevat olonsa uhatuksi tai turvattomaksi. Chattiin voi tulla juttelemaan kaikenlaisista mieltä askarruttavista asioista.

  • Sekasin-chat -

    Sekasin-chat on 12-29-vuotiaille suunnattu chat, joka on auki vuoden jokaisena päivänä. Sekasin-chatissa voit keskustella mieltäsi askarruttavasta kysymyksistä tai aiheista nimettömästi ja luottamuksellisesti.

  • Mieletön chat -

    Tule chattaamaan elämästä, ilosta ja surusta Tukiyhdistys Majakka ry:n työntekijöiden ja opiskelijoiden kanssa! Majakan väki chattailee kanssasi joka maanantai klo 14-15 ja perjantai klo 10.30-11.30. Voit ehdottaa tiettyjä teemoja, joita käsitellä tai voit jutella vapaasti mitä mieleen juolahtaakin. Tervetuloa mukaan!

  • Let's Chat -

    Let’s Chat – безкоштовний чат для дітей та підлітків 7-17 років. В чаті ти можеш поспілкуватись українською мовою про те, що тебе турбує. Чат анонімний та конфіденційний.
    Заходь на https://letschat.fi/ —> обирай ”Давай поспілкуємось в чаті”

  • Apua väkivaltaan chat -

    Oletko kokenut väkivaltaa kotona tai suhteessasi? Oletko huolissasi omasta käytöksestäsi? Huolestuttaako ystävän tai läheisen tilanne?

    Ensi- ja turvakotien liiton Apua väkivaltaan chatissa voit keskustella nimettömästi ja luottamuksellisesti lähisuhdeväkivaltaan liittyvistä kysymyksistä. Chat on auki arkipäivisin. Chat on tarkoitettu väkivallan kaikille osapuolille, väkivallan kokijoille, väkivaltaa käyttäneille sekä huolestuneille läheisille.

  • SYLI-chat -

    Askarruttaako syöminen, ruoka tai liikunta? Onko oma kehosuhde vinksallaan? SYLI-chatissä pääset juttelemaan näistä ja monista muista mielessä myllertävistä ajatuksista ja tunteista porukalla, turvallisessa ilmapiirissä.

    Keskustelua luotsaavat syömishäiriön kokeneet, koulutetut vapaaehtoiset Syömishäiriöliiton ammattilaisen taustatuella.

    SYLI-chatissa ovat käytössä turvallisemman kohtaamisen ohjeet.

  • Sekasin-chatten -

    Sekasin-chatten är en riksomfattande stödtjänst riktad till svenskspråkiga unga 12-29 år. Här kan du tala om vad som helst du grubblar på anonymt och i förtroende. Våra öppettider är mån-fre 15 -19.

  • Lasten ja nuorten chat -

    Oletko kokenut väkivaltaa kotona tai kaverisuhteessa? Satuttaako seurustelu? Oletko huolestunut omasta käytöksestäsi? Mietityttääkö vanhempien ero? 

    Ensi- ja turvakotien liiton Lasten ja nuorten -chat on 7-18 vuotiaille suunnattu chat, joka on avoinna joka arkipäivä. Chatissa voit jutella luottamuksellisesti ja nimettömästi riidoista ja väkivallasta kotona tai kaverisuhteissa, vanhempien erosta sekä oman seurustelusuhteen pulmista.

  • Чат підтримки Netari UA -

    Чат підтримки призначений для людей віком до 29 років, які знають українську чи російську мову. Чат працює в Telegram.

  • Netari WA -

    Netari WA on kahdenvälinen tukichat. Voit laittaa koska tahansa viestiä, keskustelu live arkisin 17-19. Ei jonotusta. Numero: 050 313 5160. Lue lisää www.netari.fi/netari-wa

  • Lasten ja nuorten puhelimen chat -

    MLL:n Lasten ja nuorten chatissa voit jutella luottamuksellisesti ja nimettömästi vapaaehtoisen päivystäjän kanssa, ihan mistä tahansa aiheesta. Lasten ja nuorten chat on auki joka päivä klo 17-20. 

  • Netari-chat -

    Keskustele kahden kesken luotettavan aikuisen kanssa. Chat on suunnattu 13-20 vuotiaille. Chat käynnistyy sivun alalaidasta.

  • Verkkonuorisotalo Loisteen chat sateenkaarinuorille -

    Seta ry:n verkkonuorisotalo Loiste onsuunnattu 13-28-vuotiaille sateenkaarinuorille🌈 Loiste toimii Discordissa, jossa järjestetään viikoittainti, ke ja pe avoimiaryhmächatteja aukioloaikojenpuitteissa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluville nuorille. Chateissaon aina läsnä turvallisia aikuisia ohjaamassa keskusteluja. Lisäksi Loisteellajärjestetään teemachatteja, tapahtumia sekä ryhmätoimintoja. Loisteella onmahdollisuus myös yksilöohjaukseen. Lisätietoa Instagramista(@verkkonuorisotaloloiste).

Netari Instagramissa @netarifi ja TikTokissa @netari_official