Siirry sisältöön
Suunnittele logo NetariCraftille!
Netarin tarjoaa

NetariCraftin logokilpailu

Osallistu kilpailuun ja suunnittele logo Netarin Minecraft-palvelimelle! Kilpailun voittaja pääsee viimeistelemään logonsa oikean graafikon kanssa. Lopputulos julkaistaan NetariCraftin virallisissa avajaisissa keskiviikkona 5.5.2021.

 

Kuinka osallistun?

Taiteile logosi haluamallasi tekniikalla, ja lähetä se sähköpostin liitteenä osoitteeseen info@netari.fi torstaihin 15.4. mennessä. Kerro sähköpostissa myös puhelinnumerosi. Tämän jälkeen Netarin logoraati valitsee voittajan, ja voittaja pääsee viimeistelemään tuotoksensa oikean graafikon kanssa etäyhteyden välityksellä. Voittajalle on luvassa myös pieni yllätyspalkinto, ja kaikille osallistujille kilpailun huumaa sekä luovuuden kukintaa! Osallistua voi kuka tahansa, taidoista riippumatta. Tärkeintä ei ole työn laatu, vaan idea! Myöskään teoksen koolla ei ole väliä.

 

Mikä ihmeen NetariCraft?

NetariCraft on Netarin oma Minecraft-palvelin, jossa voit jutella ohjaajien kanssa ja tavata muita nuoria. Viralliset avajaiset pidetään 5.5., mutta pääset halutessasi jo etukäteen tutustumaan NetariCraftin meininkiin joka keskiviikko klo 18-20. Mikäli tietokoneellasi on Minecraftin Java-versio, pääset palvelimelle pelin päävalikosta painamalla Multiplayer, sitten Direct Connect, ja kirjoittamalla kenttään netari.net9.fi