Siirry sisältöön
Netarin tarjoaa

Mukavaa jutustelua Discossa!

Netarin Discord-serverin löydät osoitteesta https://discord.gg/uRUC8GZ. Tarkista aukioloajat palvelimen infokanavalta ja tule mukaan juttelemaan mukavassa porukassa! Netarin Discord on suunnattu ensisijaisesti 13-18-vuotiaille nuorille. Discord-kanavallamme voit jutella luottamuksella ja tutustua uusiin kavereihin. Yhteisöllä on säännöt ja käytänteet, jotka takaavat että keskustelu pysyy asiallisena ja turvallisena. Voit tutustua sääntöihin kanavan kautta.

Jos sinulla on keskustelu- tai tukitarvetta nimenomaisesti kahdenvälisesti, suosittelemme sinulle kahdenkeskistä Netari-chattia tai Whatsapp-palvelua.

Tavallisia keskustelunaiheita kanavalla ovat mm. seksuaalisuus, anime, elokuvat ja vapaa-aika. Kävijöiden toiveesta illan päätteeksi keskusteluloki tyhjennetään, eli keskustelut lakaistaan bittiavaruuden äärettömyyksiin säännöllisesti. Voit siis hyvillä mielin keskustella vaikka koko illan.

Palvelussa on omaikäisen seuran lisäksi hallinnoimassa ja valvomassa koulutettuja, luotettavia aikuisia – esimerkiksi nuorisotyöntekijöitä. Lisäksi palvelussa toimii vapaaehtoisia, jotka on perehdytetty toimintaan sekä jotka ovat kiinnostuneita nuorten asioista ja elämästä. Netarin Discord on syrjinnästä, vihapuheesta ja kaikenmoisesta öyhötyksestä vapaata aluetta, jonne ovat tervetulleita jokainen sellaisenaan kuin on.

***

Netarin Discord on osa digitaalista verkkonuorisotalo Netaria, joka on Pelastakaa Lapset ry. toimintaa. Pelastakaa Lapset Ry on voittoa tavoittelematon, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö. Voit lukea enemmän järjestömme arvoista ja taustasta täällä.