Siirry sisältöön
Netarin tarjoaa

MIKÄ ON NETARI? -SUOMEN SUURIN NETTINUORISOTALO!

Netari on valtakunnallinen nuorisotalo netissä. Täällä voi viettää aikaa, tavata kavereita ja jutella nuorisotyöntekijöiden sekä muiden luotettavien aikuisten kanssa. Tälle nuorisotalolle ovat tervetulleita ihan kaikki nuoret!

Vuonna 2004 perustettu Netari on valtakunnallinen nuorisotalo netissä.  Netariin ovat tervetulleita kaikki nuoret mistä päin tahansa. Netari toimii netissä siellä missä nuoret ovat: Momiossa, Discordissa, Twitchissä, Minecraftissa ja sosiaalisen median palveluissa.  Netaria rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö.

Netari on oma nuorisotalosi netissä. Tsekkaa palveluiden aukioloajat niiden omilta sivuilta!

Tervetuloa omaan nuorisotaloosi netissä! Täällä voit tavata muita nuoria ja turvallisia aikuisia rennossa ja hyväntuulisessa ilmapiirissä. Luethan säännöt ennen kuin hyppäät keskusteluihin.

Netarissa voit:

  • Katsoa pelistreamauksia Netarin Twitch-kanavalla ja jutella samalla chatissa vaikka peleistä ja pelaamiseen liittyvistä asioista
  • Keskustella porukalla Discordissa
  • Tavata kavereita, sisustaa omaa huonetta ja tuunailla omaa hahmoa Momiossa
  • Jutella kahden kesken luotettavan, koulutetun aikuisen kanssa; Netari-chattiin pääset Netari.fi sivun oikeasta alakulmasta tai voit laittaa meille viestiä WhatsAppissa numeroon 0503135160
  • Hakea omaa Digifrendiä, jonka kanssa voit tavata ja jutella etänä 10 kertaa
  • Lisäksi voit seurata meitä somessa:

Vasemmalla olevasta valikosta löydät lisää hyödyllistä tietoa, mm. Netarin kävijäsäännöt!