Siirry sisältöön
Mitä sinulle kuuluu?

Avoimet chatit

Tänään 3.12.
 • Sekasin-chat -

  Sekasin-chat on 12-29-vuotiaille suunnattu chat, joka on auki vuoden jokaisena päivänä. Sekasin-chatissa voit keskustella mieltäsi askarruttavasta kysymyksistä tai aiheista nimettömästi ja luottamuksellisesti.

 • ADHD-liiton chat -

  ADHD-liiton chatissä voit jutella rennosti ja anonyymisti ammattilaisen kanssa adhd:hen ja arkeen liittyvistä asioita. Tule juttusille!

 • Apua väkivaltaan chat -

  Ensi- ja turvakotien liiton Apua väkivaltaan chatissa voit keskustella nimettömästi ja luottamuksellisesti lähisuhdeväkivaltaan liittyvistä kysymyksistä. Chat on tarkoitettu väkivallan kaikille osapuolille, väkivallan kokijoille, väkivaltaa käyttäneille sekä huolestuneille läheisille.

 • Seksuaalineuvontachat -

  Nuorten Väestöliiton seksuaalineuvontachatissa voit keskustella koulutetun seksuaalineuvojan kanssa kahden kesken kaikesta seksuaalisuuteen, murrosikään ja ihmissuhteisiin liittyvästä.

 • Poikien Puhelimen chat -

  Väestöliiton pojille ja nuorille miehille tarkoitetussa palvelussa voit jutella Poikien Puhelimen työntekijän kanssa kaikista elämään liittyvistä pulmista ja tilanteista. Keskustelut ovat nimettömiä ja luottamuksellisia.

 • Mieletön-chat -

  Mieletön chat on tarkoitettu kaikille meille, tervetuloa liittymään mukaan. ”Linjoista” vastaavat Tukiyhdistys Majakka ry:n opiskelijat.

 • Chattaa nettimummon kanssa -

  Muruset-nettimummolassa voit jutella ihan mistä vaan mielen päällä olevasta asiasta aidon mummon kanssa 👵 Kerro vaikka kuulumisia tai viikkosi parhaasta jutusta! Löydät kahdenkeskisen chatin Muruset.fi-sivun oikeasta alalaidasta.

 • Lasten ja nuorten chat -

  Ensi- ja turvakotien liiton lasten ja nuorten chatissa voit jutella luottamuksellisesti ja nimettömästi vanhempien erosta, riidoista tai väkivallasta kotona sekä oman seurustelusuhteen pulmista.

 • Lasten ja nuorten puhelimen chat -

  MLL:n Lasten ja nuorten chatissa voit jutella luottamuksellisesti ja nimettömästi vapaaehtoisen päivystäjän kanssa, ihan mistä tahansa aiheesta. Lasten ja nuorten chat on auki jokaisena iltana klo 17–20.

 • Chattaa nettimummon kanssa -

  Muruset-nettimummolassa voit jutella ihan mistä vaan mielen päällä olevasta asiasta aidon mummon kanssa 👵 Kerro vaikka kuulumisia tai viikkosi parhaasta jutusta! Löydät kahdenkeskisen chatin Muruset.fi-sivun oikeasta alalaidasta.

 • Netari-chat -

  Keskustele kahden kesken luotettavan aikuisen kanssa. Chat on suunnattu 13-20 vuotiaille. Chat käynnistyy sivun alalaidasta.

 • Po1nt chat -

  Pohdituttaako jokin asia? Kaipaatkokuuntelijaa tai keskusteluseuraa? Tule juttelemaan nuorisotyöntekijän kanssaPo1nt-chattiin!

  Chat on auki myös huoltajille: onko jotainmitä haluaisit kysyä henkilöiltä, jotka tekevät työtään nuorten parissa?

  Nuorten tieto- ja neuvontatyön chatissa onjokaisena arkipäivänä vastaajina Po1nt-alueen nuorisotyöntekijöitä kymmenestäeri kunnasta pitkin Savoa. Nuorisotyöntekijöiden lisäksi linjoilla onvastaamassa ammattilaisia eri aloilta, kuten kuraattoreita ja perhesosiaalityöntekijäsekä opiskelijoita.

Netari somessa

  Me olemme Netarissa juuri sinua varten