Siirry sisältöön
Netarin tarjoaa

Tervetuloa mukaan Netari-iltoihin Momioon!

Momio on 7–17-vuotiaille suunnattu turvallinen sosiaalinen media, jossa voit jutella muiden kanssa ja tuunata omaa hahmoasi, sekä sisustaa itsellesi oman huoneen. Netari tekee tiivistä yhteistyötä Momion kanssa, jotta voimme turvata lapsille ja nuorille turvalliset ja mukavat chat-illat.

Netari-illat pidetään Momiossa maanantaisin klo 18-20, tiistaisin klo 19-21 ja torstaisin klo 18-20, vaihtuvilla aiheilla. Kaikki keskustelut tapahtuvat Netari-ohjaajien omissa huoneissa. Lisätietoa ja chatteihin liittymisohjeet löydät Momiosta hashtagilla #netari

Kirjaudu Momioon täällä!

Momion Netariohjaajina häärää luotettavia, koulutettuja aikuisia, kuten nuorisotyöntekijöitä, sekä myös joukko Netarin kouluttamia vapaaehtoisia. Lisäksi Momion Netarichateissa pyörii mukana n. 15-vuotiaita, tehtäväänsä perehdytettyjä apuohjaajia, joiden tehtävänä on toimia Netariohjaajien rinnalla chatiltojen aikana esimerkiksi keskustelun ylläpitäjinä ja nimityksensä mukaisesti ohjaajien apulaisina.

Jos sinua jäi kiinnostamaan Momion Netarichatissa apuohjaajana toimiminen, niin seuraa Momion puolella #netari tägiä. Ilmoitamme ensisijaisesti aina siellä, jos apuohjaajahaku on päällä.

***

Netarin Momiochatit ovat osa digitaalista verkkonuorisotalo Netaria, joka on Pelastakaa Lapset ry. toimintaa. Pelastakaa Lapset Ry on voittoa tavoittelematon, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö. Voit lukea enemmän järjestömme arvoista ja taustasta täällä.