Siirry sisältöön
Juttele ohjaajille ja tapaa muita nuoria NetariCraftissa
Netarin tarjoaa

Netari-illat Minecraftissa

NetariCraft on Netarin oma Minecraft-palvelin, jossa voit vaikka heitellä koripalloa, kalastaa kaverin kanssa tai kertoa ohjaajalle huolistasi. Tervetuloa tekemään yhdessä, käyskentelemään yksin tai juttelemaan kaksin! Palvelin on auki keskiviikkoisin klo 18–20.

 

Netarin kesätauko

Keskiviikkona 23.6. vietetään kesän viimeistä Netari-iltaa Minecraftissa. Tämän jälkeen Netari jää kesätauolle, mutta palaamme taas syksyllä uusin kujein ja krumeluurein!

 

Näin pääset mukaan:

 1. Tutustu tietosuojaselosteen, jonka löydät tämän linkin takaa:
 2. Tarvitset Java-version Minecraftista. Jos sinulla ei vielä ole sitä, voit ostaa ja ladata sen täältähttps://www.minecraft.net/en-us/store/minecraft-java-edition/ 
 3. Käynnistä Minecraft-launcher
 4. Mene Asennukset-välilehdelle ja valitse Uusi asennus
 5. Etsi Versio-valikosta teksti release 1.17.1 ja paina Luo
 6. Mene valikkoon ilmestyneen uuden asennuksen kohdalle ja paina sen kohdalta vihreää Pelaa-nappia
 7. Pelin päävalikosta valitse Multiplayer ja sitten Add Server
 8. Kirjoita Server Address -tekstikenttään seuraava teksti:

  netari.net9.fi

 9. Paina Done. Valitse nyt listallesi ilmestynyt palvelin ja paina Join Server.

 

Vanhemmille

NetariCraft on Pelastakaa Lasten ylläpitämä turvallinen Minecraft-palvelin, jossa lapset voivat pitää hauskaa toisten nuorten kanssa turvallisen aikuisen seurassa. Pelastakaa Lasten työntekijä on aina paikalla palvelun ollessa auki ja varmistaa, että palvelu on mukava ja turvallinen käyttää. Hän on myös käytettävissä tilanteissa, joissa lapsi tarvitsee neuvontaa tai tukea. Koska NetariCraft on neuvonta- ja tukipalvelu, lapsi ei lain mukaan tarvitse vanhemmalta erillistä lupaa palvelun käyttöön. Suosittelemme tutustumista palvelun tietosuojaselosteeseen, joka löytyy tämän linkin takaa. Lisätietoja palvelusta saat lähettämällä viestiä osoitteeseen info@netari.fi.