Siirry sisältöön
Juttele ohjaajille ja tapaa muita nuoria NetariCraftissa
Netarin tarjoaa

Netari-illat ovat päättyneet, mutta puisto on avoin kaikille!

Jokaviikkoiset Netari-illat päättyivät joulukuussa 2023.

Itse NetariCraft-serveri ei kuitenkaan lähde mihinkään, vaan yhteistyö kuntien kanssa jatkuu siellä normaalisti. Voit nyt myös vierailla puistossa vapaasti! Voi olla, että järjestämme servulla jatkossakin tapahtumia, joten seuraathan meitä Instagramissa @NetariFi ja pysyt perässä!

NetariCraftin kevätolympialaiset järjestetään keskiviikkona 10.4. klo 16-19!

 

Nuorten suunnittelema logo Netaricraft-palvelulle.

 

Klikkaa play ja tsekkaa lyhyt mainosvideo NetariCraftistä!

 

Näin pääset mukaan (PC):

  1. Tutustu tietosuojaselosteen, jonka löydät tämän linkin takaa:
  2. Tarvitset Java-version Minecraftista. Jos sinulla ei vielä ole sitä, voit ostaa ja ladata sen täältähttps://www.minecraft.net/en-us/store/minecraft-java-edition/
  3. Käynnistä Minecraft Launcher ja paina vihreää ”Pelaa”-nappia.
  4. Pelin päävalikosta valitse ”Multiplayer” ja sitten ”Add Server”
  5. Kirjoita ”Server Address” -tekstikenttään seuraava teksti:

    netari.net9.fi

  6. Paina Done. Valitse nyt listallesi ilmestynyt palvelin ja paina ”Join Server”.

 

Näin pääset mukaan (konsolit)

Voit omalla vastuulla pelata myös konsoleiden avulla. Ohjeet löytyvät tältä sivulta.

 

 

Vanhemmille

NetariCraft on Pelastakaa Lasten ylläpitämä turvallinen Minecraft-palvelin, jossa lapset voivat pitää hauskaa toisten nuorten kanssa turvallisen aikuisen seurassa. Pelastakaa Lasten työntekijä on aina paikalla palvelun ollessa auki ja varmistaa, että palvelu on mukava ja turvallinen käyttää. Hän on myös käytettävissä tilanteissa, joissa lapsi tarvitsee neuvontaa tai tukea. Koska NetariCraft on neuvonta- ja tukipalvelu, lapsi ei lain mukaan tarvitse vanhemmalta erillistä lupaa palvelun käyttöön. Suosittelemme tutustumista palvelun tietosuojaselosteeseen, joka löytyy tämän linkin takaa. Lisätietoja palvelusta saat lähettämällä viestiä osoitteeseen info@netari.fi.

 

Kunnille

Jos haluat omalle kunnallesi oman maailman eli pelialueen NetariCraftin serverille, käytettäväksi ilmaiseksi silloin kuin itse haluatte, ole yhteydessä sini.suominen@pelastakaalapset.fi tai GSM 050-3252867.

***

Netaricraft on osa digitaalista verkkonuorisotalo Netaria, joka on Pelastakaa Lapset ry. toimintaa. Pelastakaa Lapset Ry on voittoa tavoittelematon, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö. Voit lukea enemmän järjestömme arvoista ja taustasta täällä.